Mijn verhaal

Ik ben Lady Besos en mijn nieuwe cerveza heeft heel wat leuke ontmoetingen voor jou in petto! Mijn bier is net als ik: spontaan, sensueel, gedurfd. Ik liet me inspireren door mijn prachtige land, Mexico, waar de helden van de Lucha Libre worden vereerd als goden. Ze worden bewonderd onder het genot van een koud biertje in de lokale bars, waar elk hoekje gonst van de sterke verhalen en de anekdotes. Mexico, dat is eindeloze fiestas en lome middagen onder een brandende zon. Het hoofd koel houden is dus de boodschap! De zon schijnt, de loden hitte ligt zwaar over de stad en in de ogen van iedere voorbijganger is verleiding te lezen. Dan wordt het zelfs nog heter ... caramba! In elke slok Besos proef je het bijzondere licht van de Mexicaanse zon en de warmte van de Mexicanen zelf.

seducteur seductrice

Opgelet kerels: Lady Besos onthult haar versiertips. Je hoeft ze enkel maar in de praktijk te brengen en ... geniet van de Besos!

seducteur

Tip 1: Wees jezelf!

Waarom je anders voordoen dan je bent? Wees jezelf: meisjes stellen je op prijs om wie je bent. Voor één nacht, of misschien wel langer. Een oprechte jongen doet ieder meisjeshart smelten. Zeker weten!

Tip 2 : Ga niet achter om het even welk meisje aan!

Ga niet 'op jacht'. Je loopt het risico dat meisjes je een loser vinden en zo kom je nergens. Probeer in de eerste plaats plezier te maken. Je geeft dan een positief beeld van jezelf: je bent een chico waarmee ze zich niet snel zal vervelen!

Tip 3 : Wees niet te gretig.

De hele avond lang om een meisje heen draaien is geen goed idee. Laat haar maar naar jou toekomen, cariño! Steelse blikken en een wat afstandelijke houding doen het veel beter. Wedden dat zij dan op jou af stapt?

Tip 4 : Be fun!

Alle meisjes vallen op een jongen die hen aan het lachen brengt, maar ga niet de clown uithangen of een show opvoeren. Origineel, relaxed, fun en met een glimlach - way to go! Overdreven grappig gedoe - liever niet!

Tip 5 : Stijl is alles!

Is dat smerige T-shirt waar je bij wijze van spreken in woont écht een geschikte look? Nee dus. Een goede raad: wees stijlvol, maar zonder te overdrijven. Het is niet nodig om de fashionista uit te hangen: zorg voor een eigen stijl waarin jij je prettig voelt. Meer moet dat niet zijn.

Schatjes van me, Lady Besos heeft tonnen ervaring met de chicos. Ik leer jullie de delicate kunst van het verleiden ... De boys zullen aan jullie voeten vallen!

seductrice

Tip 1 : Break the wall !

Voor een jongen ziet een groepje vriendinnen er vaak uit als een ondoordringbare muur. Hoe moet zo'n jongen daar ooit doorheen breken? Zie je 'm wel zitten, laat die horde vriendinnen dan even staan zodat hij begrijpt dat je openstaat voor contact. Heeft hij het toch niet door? Neem dan zelf het initiatief!

Tip 2 : Feel good !

Misschien voel je je niet zo geweldig, maar ga niet zitten kniezen. Lekker uitgaan, iets drinken in die nieuwe bar, een wandeling maken ... zorg voor een frisse wind in je hoofd. Zo ga je snel weer glimlachen, waardoor mensen je vanzelf aardig vinden. En jongens komen dan makkelijker naar je toe!

Tip 3 : Zet de eerste stap, maar rustig aan.

Jongens vinden het ook leuk om versierd te worden, maar net als jij vinden ze niet iedere versierpoging even geslaagd. Ga zelf naar hem toe, in plaats van het onbereikbare meisje te spelen. Maar doe rustig aan en ... gaan met die Besos!

Tip 4 : Mister Perfect bestaat niet

Een jongen zonder mindere kantjes bestaat niet. Gelukkig maar, want die kleine foutjes hebben ook hun charme! Je droomman moet absoluut blond, of juist donker zijn? Doe eens gek en ga voor dreadlocks of een kale knikker. Weg met alle vooroordelen: als je te kritisch bent, loop je heel wat fijne contacten mis. Om van de Besos nog maar te zwijgen!

Tip 5 : Laat een beetje mysterie over !

Ja, meiden houden van kletsen. Maar jongens houden van een beetje mysterie. Vertel dus niet meteen al alles over jezelf. Hij hoeft toch zeker niet alles te weten ...